Centrál Színház

Az árakkal kapcsolatban keressen minket!

Kezdő időpont: április 11, 2018 Záró időpont: december 31, 2028
×

Centrál Színház #1

Ft
Kategória: Helyszín:

Leírás

A CENTRÁL SZÍNHÁZ TÁJÉKOZTATÓJA A HATÁLYOS RENDELKEZÉSEKKEL KAPCSOLTABAN:

Kedves Nézőink!

A színházakra vonatkozó kormányrendelet értelmében a nézőtéren csak távolságtartással lehet helyet foglalni, két néző között két széket kell kihagynunk. Az új szabályozás érinti a Centrál Színház majd’ minden előadását. Időrendben vesszük sorra az előadásokat és mindenkit értesítünk.

A KÖVETKEZŐ ELŐADÁSOK SORSA:

November 6. 19.00 Pletykafészek: Az előadást megtartjuk, a helyszínen kollégáink segítik a helyfoglalást.

November 7. 19.00 Függöny fel! Az előadást megtartjuk, a helyszínen kollégáink segítik a helyfoglalást.

November 8. 17.00 Házassági leckék középhaladóknak 2 A földszint 3., 6., 8. 9., 12., 14., 15. és az erkély 2. és 3. sorába szóló jegyek november 22-e vasárnap 17 órára érvényesek. Akinek nem felel meg a november 22-i időpont, kérjük, hogy november 10-ig jelezze a jegyinfo@centralszinhaz.hu címen.

November 8. 20.00 Házassági leckék középhaladóknak 2 Az előadás nézőit emailen értesítettük, kérjük, hogy aki teheti, járuljon hozzá, hogy átfoglaljuk a jegyüket november 18-ra. Péntek estig mindenkit értesítünk az átfoglalásokról.

November 8. 19.30 Nézőművészeti Főiskola Az előadás nézőit emailen értesítettük, kérjük, hogy aki teheti, járuljon hozzá, hogy átfoglaljuk a jegyüket november 11-re. Péntek estig mindenkit értesítünk az átfoglalásokról.

 

A megadott időszakon belül az egyes előadások konkrét időpontja akár jelentős mértékben változhat, ezért erről irodánkban tájékozódhat.

Friss bemutató: