BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR Parádé & koncert

5 .900 Ft -21900 Ft

Kezdő időpont: június 11, 2024 Záró időpont: június 11, 2024
×

BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR Parádé & koncert #1

5 .900 Ft

Leírás

I. rész
PARÁDÉ
a Boban Markovic Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház előadása

II. rész
Boban Markovic Orkestar koncert

Az előadás I. részében Parádé címmel mutatjuk be a Boban Markovic Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház közös produkcióját Egerházi Attila rendezésében.

A produkció egy olyan kortárs táncszínházi mű, amelynek célja egy speciális hangvételű, valamint stílus jegyeket hordozó, mély gyökerekből táplálkozó zenének a dramatizálása és táncszínházi eszközökkel történő vizuális megjelenítése, illetve színpadra állítása.

A Parádé egy életérzést fogalmaz meg a táncszínház nyelvén. Dramaturgiai szerkesztése a Mrak című zenei albumra épülve, különböző hangulatokat, életképeket, szituációkat jelenít meg. Boban Markovic sajátos és rendkívül dinamikus, életteli, egyúttal dramatikus zenei világára Egerházi Attila rendező-koreográfus olyan zsánerképeket alkotott meg, amelyek szarkasztikus és humorral átszőtt jelenetek füzérét alkotva jelenítenek meg egy világot és fogalmaznak meg egy életérzést.

Az est II. részében pedig a Boban Markovic Orkestar fergeteges koncertje varázsol igazi balkáni hangulatot a Margitszigeti Színház színpadára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR Parádé & koncert” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük